Gallery

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

(σ.σ. Αξίζει τον κόπο να πάρουμε μια εικόνα, του «άμεσου» ανταγωνισμού μας, αλλά και συνθηκών εργασίας …που πλησιάζουμε. Από διαφημιστική καταχώρηση νομικής φίρμας)

Έχετε προβλήματα με υψηλούς φόρους στην Ελλάδα, ακριβά εργασίας, αργή και δυσκίνητη διοίκηση, η υψηλή τους τοπικούς φόρους. Ψάχνετε για νέες αγορές για την επιχείρησή σας, θα ήθελα να δώσω μια νέα αρχή για την επιχείρησή σας και να μειώσετε το κόστος. Μείωση των φορολογικών σας με δημιουργία βουλγαρικής εταιρείας.

 

Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με τις χαμηλότερες εταιρικών φόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση – 10% εταιρικός φόρος για τις επιχειρήσεις, χωρίς την υποχρεωτική ύπαρξη και το κόστος συντήρησης για την επιχείρησή σας στο κράτος. Τα οφέλη που αποκομίζουμε από τη σύσταση εταιρείας στην Βουλγαρία είναι τα ακόλουθα. Μείωστε επιχειρηματικού κινδύνου ως φυσικό πρόσωπο στην Ελλάδα. Μείωστε φορολογικών συντελεστών. Μείωστε γραφειοκρατικών διαδικασιών. Μείωστε κόστους λογιστικής υποστήριξης.Μείωστε κόστους έδρας, λόγο των χαμηλών τιμών γης και ακινήτων.Όλα τα παραπάνω σας προσφέρονται τελείως νόμιμα, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Βουλγαρία ανήκει επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μπορείτε να κινήστε επιχειρηματικά διεθνώς με μειωμένο κόστος αλλά μέσα στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

Το νομικό και φορολογικό πλαίσιο στη Βουλγαρία έχει ως εξής:

 

1. Η φορολογία των εταιρικών κερδών είναι 10%

 

2. Η φορολογία του μερίσματος είναι 5%

 

3. Οι τοπικοί φόροι για τη μεταβίβαση ακινήτου είναι 2,5 τοις εκατό της αξίας του ακινήτου.

 

4. Υπάρχουν μεγάλες ετήσια ποσοστά απόσβεσης έως 20 τοις εκατό ετησίως για μηχανήματα

 

5. Υπάρχουν 20 συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας υπογεγραμμένες μεταξύ Βουλγαρίας και άλλων χώρων, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας

 

6. Μέσος όρος ενοικίου για τα γραφεία γύρω από 200-350 ευρώ.Το μέσο ενοίκιο για αποθήκες είναι περίπου 2-4 ανά τετραγωνικό μέτρο.

 

7. Κατώτατος μισθός για μη ειδικευμένο εργατικό δυναμικό είναι 290 λέβα.Μέσος μισθός είναι περίπου 600-700 λέβα για 8 ώρες εργασίας την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.

 

8.Τιμή για τα διαμερίσματα μεταξύ 250-700 ευρώ εξαρτώνται από τις υψηλότερες τιμές town.Normaly είναι στην Sofia.

 

Τιμή για πρωτεύουσα της γης είναι μεταξύ 1-5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

 

9. Τιμή electrisity είναι 0,9 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα

 

10.Δεν υπάρχουν φόροι επί των τόκων που καταβάλλονται από τις τράπεζες για την εξοικονόμηση χρημάτων accounts.Up σε 50 000 ευρώ κατάθεσης είναι εγγυημένο από την αυτοδιοίκηση της Βουλγαρίας.

 

Η καλύτερη μορφή της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη Βουλγαρία είναι μέσω της δημιουργίας βουλγαρική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (LLC / ООД) ή μόνο εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (SoLLC / ЕООД)

 

Γενικοί κανόνες που εφαρμόζονται τόσο για την βουλγαρική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (LLC / ООД) και μόνο εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (SoLLC / ЕООД):

 

1. Βουλγαρική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης μπορεί να καθορίσει και να ενσωματώσει από οποιοδήποτε πρόσωπο, παρά την ιθαγένειά τους. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός είσαι Βούλγαρος πολίτης ή όχι. Η εταιρεία θα διοικείται από οποιοδήποτε πρόσωπο κανένας περιορισμός εθνικότητας.

 

2. Ελάχιστο κεφάλαιο που απαιτείται για την ενσωμάτωση εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στη Βουλγαρία είναι 2/two / λέβα ή 1 ενός / ευρώ /. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο για το κεφάλαιο της εταιρείας. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή νομικές απαιτήσεις όσον αφορά την προέλευση των κεφαλαίων. Δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τη μεταφορά της πρωτεύουσας.

3. Μοιραστείτε κάτοχος θα μπορούσε να είναι ένα ή περισσότερα. Κάθε ένας από τους κατόχους μετοχών θα μπορούσε να είναι διευθυντής της εταιρείας. Διευθυντής της βουλγαρικής εταιρείας θα μπορούσε να είναι επίσης ένα ανεξάρτητο πρόσωπο για την εταιρεία.

4. Δεν υπάρχουν επίδικες απαιτήσεις κάποιος από τους κατόχους μετοχών να είναι ένας Βούλγαρος πολίτης. Δεν υπάρχουν νομικές απαιτήσεις στη Βουλγαρία ο διευθυντής της εταιρείας να είναι Βούλγαρος πολίτης. Καμία απαίτηση βουλγαρική εταιρία να έχει διοριστεί γραμματέας βουλγαρικής εταιρείας.

5. Δεν υπάρχει ετήσιο τέλος για τη διατήρηση της εγγραφής της βουλγαρικής εταιρείας στην υπηρεσία καταγραφής των κυβερνήσεων της εταιρείας. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τις existents της βουλγαρικής εταιρείας που από το εθνικό δίκαιο. Μόνο οι κάτοχοι μετοχών θα μπορούσε να περιορίσει την περίοδο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας.

6. Μετόχους της βουλγαρικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης δεν είναι υπεύθυνοι για τα χρέη της εταιρείας και τα καθήκοντα. Η εταιρεία είναι ξεχωριστή νομική οντότητα από τους ιδρυτές / κατόχων μετοχών /

7. Η ίδια η εταιρεία και οι μετοχές των μετόχων είναι μεταβιβάσιμα και θεωρείται μία κινητή περιουσία των συμμετεχόντων υπό την Bugarian εμπορικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου.

8. Η εταιρεία μπορεί να κατέχουν οποιοδήποτε είδος των περιουσιακών στοιχείων, κινητά περιουσιακά στοιχεία, ακίνητα, μετοχές άλλης εταιρείας, ενεργητικούς και παθητική των άλλων δραστηριοτήτων της στη Βουλγαρία και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι βουλγαρικές εταιρείες περιορισμένης ευθύνης αναγνωρίζεται ως νομικό πρόσωπο σε όλο τον κόσμο και μπορεί να φέρει κάθε είδους δικαιώματα και τις υποχρεώσεις στα βουλγαρικά και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει περιορισμός σύνολο αγοράσει το βουλγαρικό νόμο.

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s