Gallery

“Τι να πω” Οκτωβρίου

28/10

Οι μαθητές κάνουν ότι νομίζουν στην παρέλαση. «Διαμαρτυρίες», μοδάτες εξυπνάδες, βήμα βόλτας στην παραλία κι ότι άλλο τους κατέβει ή τους φανεί «μαγκιά». Προφανώς δεν έχουν καθηγητές να φέρουν ευθύνη γι’ αυτό το χάλι, ούτε υπηρεσιακή ή πολιτική ιεραρχία στην οποία να είναι υπόλογοι οι τοσο …ανεκτικοί καθηγητές τους.

26/10

Παπακωνσταντίνου, ο άρχοντας …της αφηρημάδας, υπό την μαεστρική καθοδήγηση του εμπνευσμένου τιμονιέρη, Γιώργου Παπανδρέου: πρώτα …ξέχασαν τους φοροφυγάδες, μετά έχασαν τα ονόματά τους και τώρα μαθαίνουμε ότι τα είπαν και με τους ελβετούς τραπεζίτες. Τι είχαν να πουν;

26/10

Θεσσαλονίκη 3: Αγαπητοί, που λέει ο λόγος, πολιτικοί. Αν δεν έχετε τα κότσια να πάτε ούτε στην παρέλαση, με την παρουσία και των πληβείων που διαφεντεύετε, ε, ας μην πάτε. Έχετε ξεπεράσει το στάδιο του απίθανου και κατακτήσατε το γελοίο.

26/10

Θεσσαλονίκη 2: Απίστευτο επίτευγμα των πολιτικών μας (στα τελευταία τους πλέον): «πόρτα» στην εκκλησία!!!

26/10

Θεσσαλονίκη 1: Μπουτάρης: το παράγει ή το πίνει;

26/10

Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν γελοίο. Αυτή η κυβέρνηση που τρέχαμε όχι σε μια, αλλά σε δυο εκλογές για να την απολαύσουμε, αυτή, λοιπόν, η κυβέρνηση,, σε 4 μήνες πέτυχε το απίστευτο: ένα όλο κι όλο νομοσχέδιο και …4 μήνες διαπραγματεύσεων …για να τσακωθεί (με τον εαυτό της) στο τέλος τους. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το καταφέρει και αυτό, αν και έστω ως πιθανότητα παραμένει απίστευτο.

26/10

Βενιζέλος: το άλλο πρόσωπο της συνέπειας. Ψήφισε 2 μνημόνια, εισηγήθηκε ένα, δεν έκανε τη δουλειά του ως υπεύθυνος για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τις διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά δεν θα δεχθεί ποτέ να κόψουν …το επίδομα γάμου. Ίσως σκέπτεται (!) ότι αφού όπως τα κατάφερε με τις «αβλεψίες» του δεν θα υπάρχει πλέον μισθός, ας μείνει το επίδομα γάμου. Για …τα κόλυβα.

26/10

Κουβέλης: …η ζώσα αντίσταση του λαού μας. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να ψηφίσει το «βόδι», αλλά δίνει σκληρή μάχη για …τις τρίχες της ουράς του.

26/10

Καιρό έχουμε «να τα πούμε». Με όσα παλαβά γίνονται αυτό τον καιρό, τι να πρωτοπεί κανείς;

10/10

Η πιο ανούσια στιγμή της τηλεόρασης είναι όταν καλεί εκπροσώπους από τον πλανήτη των πολιτικών. 99 στις 100 φορές ακούμε τη γνωστήξύλινη γλώσσα με τις κοινοτοπίες που πλέον σιχαθήκαμε. Κύριοι «μηντιάρχες», ορίστε άλλους «εκπροσώπους». Αυτοί τελείωσαν και σας εκθέτουν. Ή μήπως, μόνο με αυτούς νοιώθετε και σεις ασφαλείς;

8/10

Αντώνη, έχεις σκεφθεί ότι τόση στήριξη από τη Μέρκελ, εκτός από δείγμα των …θριάμβων σου, έχει και μια δεύτερη ανάγνωση; Ότι, δηλαδή, αν δεν τα καταφέρεις δεν θα έχεις ούτε αυτή τη δικαιολογία.

8/10

Ευ. Βενιζέλος: «Έπρεπε να εμπιστευτώ λιγότερο τους θεσμούς του κράτους»…. στις οποίες ήταν προϊστάμενος.

4/10

Ευάγγελος Βενιζέλος. Εσπευσμένως «απαντά», με «σπόνσορα» – τι έκπληξη! – το MEGA.

4/10

Αντώνη, ελπίζω ότι όλη αυτή η δήθεν διαπραγμάτευση για να μην ακουμπήσουν το Δημόσιο δεν γίνεται για να πάρουμε τη δόση, να πληρωθούν με αυτή τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών και του «κυκλώματος» και μετά να χρεοκοπήσουμε, αφού δεν θα εφαρμόζουμε τίποτα. Ελπίζω ότι δεν γίνονται πάλι όλα για τους τραπεζίτες, ε;

3/10

«Λίστας Λαγκάρντ» συνέχεια. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος – που έβαζε χαράτσια γιατί δεν έπιανε τη φοροδιαφυγή – παρέλαβε τη λίστα με τους 2.000 μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία και πιθανούς φοροφυγάδες. Όπως λέει «υπέθεσε» ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες την είχαν στα χέρια τους (και δεν ήξερε τι έκαναν). Αν είναι έτσι τόσο μικρό ενδιαφέρον για μια τόσο σημαντική υπόθεση; Ούτε ένα τηλεφώνημα; Ούτε μια ερώτηση τι απέγινε; Συνεχίζει, όμως, να μας κυβερνά όταν έχει επιδείξει τόσο κακή κρίση στην άσκηση των καθηκόντων του (για παραίτηση, βέβαια, λόγω …ευθιξίας ούτε λέξη).

3/10

«Εσωτερικές διαμάχες» στην τρόικα των δανειστών μας. Δυο χρόνια στην Ελλάδα και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους. Σε λίγο – έτσι που διαχέεται ο νεο-ελληνικός «πολιτισμός» μας – θα ζητάνε από το Στουρνάρα να διορίσει τους φίλους τους και θα «μαγειρεύουν» τα στοιχεία που στέλνουν στη Μέρκελ.

2/10

Κι εδώ «μπλεγμένος» Ευάγγελε; Και στη «λίστα Λαγκάρντ»; Έλεος. Αλλά δες και σύμπτωση. Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε, βρίσκουμε από κάτω ένα χαράτσι που μας έβαλες γιατί …δεν μπορούσες να πιάσεις τη φοροδιαφυγή…

Προηγούμενο:  “Τι να πω” Σεπτεμβρίου

Advertisements

One response to ““Τι να πω” Οκτωβρίου

  1. Παράθεμα: “Τι να πω” Νοεμβρίου | καλύτερες μέρες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s